Om mig

Lisa Matilda Bergström såg livets ljus i lilla Paris 1986 men är nu bosatt i den kungliga hufvudstaden efter ett väldans flygande och farande världen över. USA, Grekland, Slovenien, Italien, Kroatien, Frankrike, Spanien, England, Norge, Tyskland, Ungern, Tjeckien, Slovakien, Polen, Thailand, Malaysia, Kina och Indien är de länder hon besökt de senaste sex åren.

Nu har Lisa äntligen hittat hem och stortrivs i Stockholm. I våras tog hon examen från turismprogrammet (framgick det att Lisa gillar att resa?!…) och nu jobbar hon som bartender och blandar drinkar åt törstiga partyprissar på nattklubben Collage. Men efter årsskiftet är det nya utmaningar som väntar på det nya jobbet på Vinkällans dryckesutbildningar!

På fritiden (jo hon har faktiskt det, tro det eller ej…) gör Lisa volter och dansar i gymnastikhallen, trots att hon egentligen vid detta laget borde klassificera sig själv som pensionerad gymnast..!

Bloggandet har Lisa mest pysslat med när hon varit ute och rest, men har nu återupptagit denna syssla mest för skoj skull!

Enjoy!

Lämna en kommentar